Ce nu ar trebui să faceți în ziua nunții
Gata! Ați scăpat de stresul organizării, iar acum a sosit momentul să vă bucurați de această zi specială. Dacă pe lista de ce să faceți în ziua nunții ar trebui să fie doar un singur task, și anume să vă distrați, pe lista de ce să nu faceți putem aminti mai multe sarcini.
-
Să vă țineți propriile lucruri
Pentru ziua nunții, este recomandat să aveți câte un kit de urgență care să conțină lucruri de care ați avea nevoie și care să fie în permanență la îndemână. Pentru mireasă acest kit ar trebui să conțină un ac și o ață (pentru mici ajustări la rochie), articole de machiaj în cazul în care vrei să dai un refresh, plasturi (papucii pot da multe bătăi de cap), câteva medicamente generale, fixativ de păr și agrafe, șervețele, pudră de talc și bomboane mentolate. Când vine vorba de mire, aceste kit de urgență este mai micuț, dar poate conține bomboane mentolate, șervețele, piaptăn, deodorant și medicamente. Însă ce faceți cu aceste “extra bagaje”? Vestea bună este că domnișoarele și domnișorii de onoare sunt exact persoanele care vă vor ajuta cel mai mult în ziua nunții și vor avea grijă ca orice lucru aveți în plus să le țină ei.
-
Să aveți grijă de lucrurile organizatorice
În cazul în care ați apelat la un organizator de nunți, lucrurile sunt mai simple. Aveți o persoană care va avea grijă toată ziua ca programul să fie respectat și ca voi să nu aveți nicio grijă. Dar dacă v-ați organizat singuri nunta, poate că vă faceți griji că nu știți dacă programul va fi urmat și dacă toată lumea știe ce are de făcut. Pentru a evita stresul legat de organizare, creați un program bine definit pe care să-l dați domnișoarelor și domnișorillor de onoare, maestrului de ceremonii și dj-ului ca să știe cine și ce trebuie să facă și când. Astfel, v-ați mai luat o grijă de pe cap, și nu vă rămâne decât să vă bucurați de ziua voastră.
-
Să duceți invitații la masă
O altă sarcină al domnișoarelor și domnișorilor de onoare este să ajute invitații să își găsească locul în sală. Mai nou, toate nunțile au un plan de aranjare a invitaților la mese, astfel că le va fi ușor să îi direcționeze corect. Ca să le faceți treaba mai ușoară, puteți să le arătați de la început cum va fi aranjată sală și unde se vor găsi mesele.
-
Să vă bațeți capul cu plățile
În ziua nunții, singurele plăți pe care ar trebui să le faceți voi personal sunt cele de după eveniment, când va trebui să plătiți diferiți furnizori. Până atunci, plata diferitelor servicii le pot face părinții voștri sau nașii (ca de exemplu cele de la biserică) cărora le puteți încredința suma de bani necesară cu rugămintea să se ocupe ei în locul vostru.
-
Să stați pe telefon
Una dintre probleme frecvent întâlnite ale evenimentelor din zilele noastre este că lumea tinde să stea pe telefon, să navigheze platformele de Socializare sau să-și facă poze pentru a le publica pe acestea. Desigur, este mai greu să controlezi ce fac invitații și cum își petrec orele în care participă la nunta voastră, puteți doar să îi ajutați să se simtă bine prin muzica perfectă care să-i țină pe ringul de dans. Oricât de tentant ar fi să răspundeți la urările de bine sau la pozele în care sunteți etichetați, încercați să evitați telefonul și să răspundeți doar în caz de urgență la apeluri și mesaje.